Souschef søges til Blå Kors’ pensionat i Herning
Herning Pensionat

Ansøgningsfrist:
30. september 2021 12:00

By:
Herning

Vi søger en souschef med høj faglighed og hjerte for mennesker i en udsat position.

Vi søger dig, som har en relevant uddannelse (diakon, pædagog, psykolog m.m.), og som formår at skabe faglig udvikling samt trivsel blandt både beboere og medarbejdere. Du evner at lede og samtidig være en del af ét samlet hus.  

Lidt om arbejdet
Du vil indgå som en del af den daglige ledelse i et tæt samarbejde (forstander og souschef). Ved fravær af forstander er du stedfortræder. Dit hovedfokus og ansvarsområde er fagligheden og udviklingen heraf. 

Vi forventer, at du:
  • Har en anerkendende og åben tilgang til beboere og personale
  • Har relevant uddannelse (socialdiakon, pædagog, psykolog el.lign.)
  • Trives i en omskiftelig hverdag
  • Har lederuddannelse eller ønsker at påbegynde en sådan
  • Er bærer af det kristne livs og menneskesyn
  • Er erfaren bruger af IT og er tryg ved dette

Vi tilbyder et job med:
  • Stor selvstændighed i arbejdet
  • Kompetente og engagerede medarbejdere
  • Gode ledelseskollegaer i organisationen
  • Et velfungerende hoved og administrationskontor i Blå Kors Danmark, som bistår med bred viden og specifik hjælp

Lidt om os
Blå Kors Pensionat Herning er en selvejende institution med i alt 36 pladser. Pladserne er fordelt på to afdelinger – pensionatet og udslusningen. Alle pladser henvender sig til mennesker, som er hjemløse, og ofte med følgeproblematikker som misbrug og psykiatriske udfordringer.

På Blå Kors Pensionat Herning tilbyder vi beboerne en struktureret, rusfri og inddragende hverdag, hvor vi forventer, at man bidrager positivt til fællesskabet og sin egen situation. Vi tror på, at mennesker kan ”komme sig” og få et meningsfyldt og selvstændigt liv.

Vi mener, at alle mennesker skal opleve at føle sig ”Set, Hørt, og Rørt”. Det betyder, at vi kan rumme den kompleksitet, det er at være menneske, men samtidig være tro mod vores rammer og værdier.

Vi er en arbejdsplads med et stærkt kollegialt fællesskab med øje for hinanden. Vi lægger stor vægt på at støtte hinanden i arbejdet og sætter pris på den forskellighed og de kompetencer, som vi hver især rummer.  

Menneskesyn
Blå Kors Danmark er en landsdækkende organisation, som arbejder ud fra det kristne livs- og menneskesyn. Det er vigtigt, at du forholder dig skriftligt til dette i din ansøgning. Læs mere på www.blaakors.dk/vaerdier-og-grundlag.

Ansøgning og nærmere information
Tiltrædelse pr. 01.12.2021. Jobbet er en fuldtidsstilling på 37 timer. Løn og ansættelsesvilkår iht. Blå Kors Danmarks principper for lønfastsættelse.

Ansøgningsfrist d. 30.09.2021 kl. 12.00. Send din ansøgning og CV via nedenstående knap.

Første runde samtaler forventes afholdt d.11.10.2021, og anden runde d.25.10.2021. (Der vil blive foretaget personlighedstest mellem de to samtaler).

Henvendelse og yderligere spørgsmål kan ske til forstander Jens Damsbo Kjærsgaard på 23 46 06 12 eller Bestyrelsesformand Birger Rasmussen på 20 90 38 16.
 


Blå Kors Danmark er en kristen social hjælpeorganisation, der hjælper udsatte mennesker, herunder hjemløse, misbrugere og deres børn. Blå Kors driver væresteder, rådgivning, behandling, botilbud og støttecentre for disse grupper samt arrangerer lejre for udsatte børn og unge. Se mere på blaakors.dk.
Blå Kors Danmark   |   Telefon: 86 81 15 00  |  E-mail: bkd@blaakors.dk